<< Terug naar startscherm

Voorzieningen

Verschillende voorzieningen beschikbaar op de camping of vlakbij.
Boeken ! Campingwinkel, Tijdschriftenwinkel, Bar, Restaurant Pyla Café, Pizzeria, IJssalon, Speeltuin, Speelterrein, Barbecue (zonder roosters), Plaatsen voor campers, Kluisjes, Koelkastenverhuur, Wasserij, Pooltafel, Verwarmd zwembad, Kinderbad, Fietsverhuur....
Winkelen
Onze campingwinkel  heeft een uitgebreid assortiment met alles wat u nodig heeft op vakantie: brood, zoete broodjes, streekproducten, souvenirs, fietsverhuur en textiel.
Alles bij de hand zonder van de camping te hoeven gaan.
BUITENSEIZOEN 08H30 13H00 en 16H 19H
IN HET SEIZOEN 08H00 20H00 NON STOP.

Kom een drankje drinken op ons terras.
Café Pyla, de volledig gerenoveerde bar en restaurant van Camping du Pyla is een onmisbaar onderdeel van uw vakantie in het Bassin. Café Pyla heet u welkom van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.
Wij nodigen u uit om te komen genieten van een kopje koffie, een ontbijtje, cocktailtje of een heerlijke maaltijd in één van de mooie ruimtes die Café Pyla te bieden heeft (aan de buitenbar , aan het zwembad, op het zonnige terras, aan de bar, in het restaurant).
Het team van Café Pyla staat volledig tot uw beschikking. Klassiekers: de mosselen (uit het Bassin)met huisgemaakte friet, de lokale oesters en verse vis, de verse hamburgers en de grote pizza's; u zult er nog eens aan terugdenken op koude winteravonden! Kom onze uitgebreide kaart ontdekken met vele streekproducten, twintig soorten pizza, salades, huisgemaakte friet, vis en verschillende hamburgers.
Genieten van een ijsje tijdens een potje tafelvoetbal of pool of simpelweg  een sportwedstrijd kijken op onze grote scherm, een gezellig moment samen met uw kinderen, vrienden en familie, bij Café Pyla is het allemaal mogelijk.
In juli en augustus wordt er elke avond iets leuks georganiseerd in de bar;  lotto’s, wijnproeverijen, dagelijks Happy Hour (2de drankje gratis) verschillende keren per dag en wekelijkse barbecues in het restaurant.
Behoefte aan een beetje rust? Geen probleem, u kunt uw maaltijd ook afhalen.
Buitenseizoen:  bar 9h/23h en het restaurant/pizzeria tussen 12/14 en 19/22. In het seizoen en in de weekenden in het buitenseizoen:  bar 8h30 /0h45 en restaurant/pizzeria 12/15 en 19/23 BETAALMOGELIJKHEDEN : -vouchers vakantiecheques van het ANCV, cash, cheques, betaalkaarten

Voorzieningen op de camping
Naast de dagelijkse animaties en de receptie vindt u op onze camping de volgende voorzieningen: wasserette, huur van lakens, babypakket, kluis.
U kunt fietsen huren om het Bassin mee te verkennen.
Voor diegene die verbonden willen blijven met de buitenwereld is er Wifi (kaarten te koop bij de receptie) of bij de bar.
Er staan gratis barbecues tot uw beschikking mocht u een avondje willen barbecueën met familie of vrienden. Of geniet gewoon lekker van uw vakantie met een goed boek ; onze bibliotheek staat tot uw beschikking.


Ter plaatse Dichtbij Gratis
Bar x
Bibliotheek x x
Bakker x
Lakenverhuur x
Campingwinkel/supermarkt x
Toeristeninformatie x x
Wasserette x
Huur kluis x
Schoonmaakdienst x
Huur koelkast x
Fietsenverhuur x
Watertaxi's x
Servicepunt campers x x
Tijdschriftenwinkel x
Sportuitzendingen op groot scherm x x
Restaurant x
Postdienst x
Snacks/Pizzeria/Afhaalmaaltijden x x
Wifi x